Kosthold

Overnight oat

20. oktober 2015

Jeg har fått min egen diett som heter “Supergirl” – skikkelig stas! Frokosten består av overnight oat – kald, oppsvulmet havregrøt 🙂

De fleste får innprentet at frokost er det viktigste måltidet, men personlig har jeg veldig dårlig matlyst på morgenen. Jeg må ha litt ro før jeg klarer å spise, så vanligvis tar jeg med frokost på jobb. Det består ofte av et knekkebrød med en skive ost.

Denne havregrøt-varianten må jeg nå spise før jeg går på jobb, men det har gått overraskende bra. Synes ikke det smaker veldig godt, men jeg får straks opp energinivået.

Min variant består av 1 dl. havregryn, en måleskje proteinpulver og lett-melk som settes i kjøleskap over natten. Jeg har proteinpulver med jordbær, men her kan en teste litt forskjellige smaker. Det er en søtere frokost enn jeg er vant med, men det er bare å få det i seg. Anbefaler deg å prøve.

1 dl. havregryn

Dette er superenkelt. 1 dl. havregryn…

 

Havregryn og proteinpulver

Deretter 1 måleskje proteinpulver…

 

Havregryn, proteinpulver og melk

Fyll på med litt melk og sett i kjøleskap natten over.

Kald havregrøt til frokost

Vips – frokosten er ferdig…

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply