Generelt Kroppen

Status – trening, jobb og blogging

20. september 2016

Håper du har hatt en fin sommer og er godt i gang med det du driver med i hverdagen. Tenkte jeg skulle gi en kort oppsummering på hva som skjer hos meg for tiden.

Når det gjelder trening har jeg vært lite disiplinert de siste månedene, og har måttet kutte mange flere økter enn ønsket. Dørstokkmila er ikke problemet, det er mer tiden som ikke strekker til (sikkert ingen andre som kjenner til det problemet…). Dette henger litt sammen med jobb, som jeg kommer tilbake til snart.

Yvonne, Roars gym

Her er jeg alene på Roars gym – litt uvanlig på en lørdags formiddag.

Selv om jeg gleder meg til trening så har det vært ganger hvor jeg har dratt meg selv etter nakkehårene opp trappa på Spenst, men straks jeg kommer i gang på tredemølla så har jeg likevel mye å gå på. Et par ganger har det hendt at jeg har varmet opp, tatt et par øvelser og så gitt opp på grunn av mangel på energi. Det er et slags nederlag, men på slike tidspunkt har jeg ingenting på et treningsstudio å gjøre.

Normalt sett er det en herlig følelse å ha musikk på ørene trippende opp trappa på Spenst, med vannflaska i hånda, mens treningsprogrammet synkroniseres i hodet. Eller på vei inn i smuget ved Roars gym hvor jeg fra tid til annen trener i helgene.

Yvonne, Roars gym

Det er triveligere når det er folk her, men samtidig greit å ha lokalet for seg selv 🙂

Jobb er en viktig faktor i de fleste liv – også mitt. Tidligere i vår var jeg i sluttfasen av et prosjekt hvor jeg hadde ansvar for å få en ny digital plattform på beina. Det ble veldig mye arbeid i en tett periode, og det gikk nok ut over min ambisiøse trening- og kostholdsplan.

Jeg elsker tempo på jobb, og blir mer effektiv av det. Kanskje jeg fikk smaken på det da jeg fra midten av 20-årene begynte som journalist og lærte betydningen av deadline. Da får du se hva du er god for under press, og det er en erfaring som er gull verdt. Samtidig får vi ta ansvar for at press og stress ikke blir negativt og vi mister kontrollen, da er det på tide å bremse opp. Cecilie Ystenes snakket litt om dette i et tidligere innlegg jeg skrev.

Vekter

Vekter på løpende bånd. 

Rett etter at jobb-prosjektet var lansert, i månedsskiftet april/ mai, utforsket jeg Volvo V60. En fantastisk bil å skrive om, men det ble tilfeldigvis det blogginnlegget som tappet siste rest av batteriet mitt. Jeg trengte litt mer enn en energibar for å lade meg opp da, kan du si 🙂 Ettersom jeg alltid prioriterer jobb og familie først, så ble trening, kosthold og blogg nedprioritert en periode.

Jeg hadde en plan om å utforske kabrioleter i vår og sommer – men det ble ikke ble tid til det. Men det er utrolig mye å skrive om med hensyn til bil og motor, så det kommer jeg tilbake til. Ellers har jeg brukt like mye tid på å skrive om andre som meg selv, men det kommer jeg neppe til å slutte med fordi det er så givende å skrive om andres erfaringer. Derimot skal jeg forsøke å loggføre litt oftere, dette er tross alt en blogg!

Ellers har jeg hatt to uker ferie i sommer, og det er litt for lite. Derfor tar vi en uke på Gran Canaria fra i morgen, og gjett om jeg gleder meg til å komme tilbake. Planen er å komme med noen oppdateringer i løpet av turen. Tata 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply