Trening

Stønning og slamring med vekter

19. oktober 2015

Jeg var en jentunge da jeg startet karatetrening på det jeg vil kalle byens berykta treningssenter på slutten av 80-tallet – Polar gym i Harstad. Noen som husker det? Det var byens tøffe gutter som hang her, med fancy biler og MYE stønning og slamring av vekter i lokalet. Husker ikke hvor lenge jeg gikk på disse karatetreningene, jo det var vel helt til instruktøren var i en slåss-episode og fikk forbud mot å drive opplæring i kampsport. Det var hvert fall hva ryktene sa :O)

Etter det begynte jeg å trene litt vekter, og siden den gang er det stort sett styrkerommene jeg har trivdes best i. Jeg har vært på noen sal-treninger uten stor suksess.

Manualer i treningsstudio

Heldigvis er det lite stønning og slamring av vekter i dag.

Problemet er at det blir for lite fres over vekttreninga. Jeg har lest og testet ut mye rundt kosthold og trening, men det blir kun halvhjertede forsøk. Jeg vil en sterkere og mer veltrent kropp, så nå har jeg en plan om å få til det. Jeg tror vanlige folk som meg trenger litt hjelp og støtte for å få dette til.

Det er også derfor jeg har snakket med Roar Innlagen. Det er litt tilfeldig at jeg har kommet i kontakt med akkurat han, men Roar er en veldig raus person og man merker at han liker å hjelpe folk. Vi har snakket mye om kosthold og trening. Han har gitt meg tre ulike typer dietter, og har satt opp et treningsprogram. Jeg har testet dette ut et noen uker nå, og kommer til å skrive litt om mine erfaringer utover høsten. Kanskje du som leser har testet ut trening og kosthold selv? Har du noen gode tips du vil dele her så er det topp 😀

You Might Also Like

No Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.