Kosthold

Velkommen til min verden

17. oktober 2015

I langt tid har jeg planlagt min egen blogg, og det er på tide å lansere. Jeg har lyst til å dele mine lidenskaper – som handler om kropp, teknologi og ikke minst biler. Litt av en kombinasjon tenker du kanskje, men de henger ganske godt sammen alle tre 🙂 Fellesnevneren er: kroppen og dens mange ulike innpakninger!

Litt av hensikten er å gi deg som leser noen tips, og i beste fall lærdom. Derfor vil jeg snakke med forskjellige mennesker som virkelig kan det de driver med – og resultatet blir en kombinasjon av nøytrale artikler og personlige innlegg.

Jeg setter stor pris på innspill, ikke minst tilbakemeldinger på hva du kunne tenkt deg å lese mer om.

Yvonne Hansen 2015

 

You Might Also Like

No Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.